FC Barcelona rugbi Pozuelo melé 040223

El Barça Rugbi presentarà un recurs, segons ha confirmat el club a betevé, per l’alineació indeguda de l’equip en el partit contra el Cisneros. El Barça té cinc dies per reclamar i està preparant tota la documentació necessària per fer-ho. Tot això després que el club barcelonista hagi estat sancionat aquest dimecres pel Comitè Nacional de Disciplina Deportiva (CNDD) de la Federació Espanyola de Rugbi després de la denúncia del Complutense Cisneros.

Un resultat que canvia la classificació

El partit entre el Barça i el Complutense Cisneros va acabar amb derrota dels blaugrana per 25 a 23, però després de la resolució de la Federació Espanyola, el resultat passa a ser de 21 a 0. La sanció comporta un càstig de dos punts menys a la classificació per als blaugrana. D’aquesta manera els barcelonins passen de la sisena a la setena plaça i això fa que l’equip que dirigeix Santiago Monteagudo hagi de lluitar per la permanència en lloc de fer-ho pel títol de Lliga a la segona fase de la Divisió d’Honor de rugbi.

El Cisneros passa a ocupar ara el sisè lloc a la classificació de la Lliga a la primera fase i ocupa, precisament, el lloc que pertanyia, en un principi, al Barça.