nuria rabano
Foto: @FCBFemeni

El Barça ha fet oficial aquest dimarts al matí la rescissió del contracte de la lateral gallega Nuria Rábano, que acabava contracte el 30 de juny del 2024. La lateral esquerra va arribar l’any passat al club procedent de la Reial Societat per reforçar la posició, però finalment s’ha vist relegada a un paper més secundari darrere de la sueca Fridolina Rölfo. Nuria Rábano ha jugat 22 partits amb el Barça, 15 de titular, i ha fet quatre assistències.

El límit de les fitxes influeix en l’adeu de Nuria Rábano

La Federació Espanyola de Futbol va anunciar fa uns dies el document amb les Normes Reguladores i Bases de la Competició de la Primera Divisió Femenina. En la disposició cinquena d’aquest document s’indica que els clubs de Primera Divisió només podran obtenir un total de 25 fitxes de futbolistes en el primer equip. Ara mateix, el Barça té 24 fitxes del primer equip.

Nuria Rábano és la segona jugadora amb qui el Barça arriba a un acord de desvinculació en aquest mercat de fitxatges després d’Emma Ramírez, a qui també es va rescindir en contracte a finals de juny. El club ha agraït a les dues jugadores la seva dedicació i els desitja molta sort i èxits en el futur.