La Lliga ha presentat la nova imatge que utilitzarà durant la temporada 2023-2024 i que, en el cas de la Primera Divisió, passarà a denominar-se Lliga EA Sports. Durant la presentació, els responsables de la màxima competició del futbol espanyol han presentat un vídeo promocional del campionat en què gairebé només surten imatges del Barça i el Reial Madrid. En un moment del mateix es recrea un resultat fictici en què els blancs guanyen per 4 a 2 als blaugrana, un resultat que mai s’ha produït entre Ancelott i Xavi, que també surten a la imatge.

Una imatge nova amb patrocinador nou i dos protagonistes

La Lliga començarà la temporada 2023-2024 una etapa nova amb un soci nou, EA Sports. La presentació de la nova imatge s’ha fet en una gala que ha comptat amb tots els clubs de Primera i Segona Divisió i els socis estratègics.

Durant l’acte, els convidats i aquells que han seguit la gala a través de les xarxes han pogut veure un vídeo promocional de La Lliga en què es destacava el fet de tenir més càmeres durant els partits de futbol, grafismes nous i millors, i perspectives i angles nous. “Però sense canviar-ne l’essència”, destaquen. Per acabar, afirmen que es tracta de “la millor Lliga del món”. Per il·lustrar aquest missatge el responsables de La Lliga ha fet servir imatges del clàssic entre el Madrid i el Barça. De fet, durant els 95 segons que dura el vídeo, els dos clubs apareixen gairebé tota l’estona i només hi ha referències a altres equips (Athletic Club, Atlètic de Madrid i Vila-real) durant un màxim de tres segons.

Madrid Barça La Lliga
Madrid i Barça, protagonistes

El resultat que no s’ha produït mai

En el vídeo hi ha altres curiositats, com una imatge en què es pot veure l’interior del Camp Nou, que la temporada 2023-2024 no acollirà cap partit de futbol, o un moment del clàssic en què el Madrid està guanyant per 4 a 2 el Barça. A la mateixa es pot veure Carlo Ancelotti i Xavi Hernández a les banquetes del Bernabéu. Aquest resultat (4-2) no s’ha produït mai en els duels entre els dos tècnics i, a més, a la imatge es pot veure el marcador de l’estadi madridista amb el resultat de 0 a 0.