Catela
futbol sala barça osasuna catela

Un Barça tocat per les baixes afrontava el primer repte per apropar-se al que pot convertir-se en el primer títol de temporada. Sense Ferrao, Sergio Lozano, Sergio González, Álex Yepes ni Erick Mendonça els blaugrana han aconseguit remuntar un partit rocós davant l’Osasuna (1-2) en els quarts de final de la Copa d’Espanya. Amb aquesta victòria, els de Jesús Velasco s’han classificat per a unes semifinals que jugaran dissabte a les 17 h contra el guanyador de l’Inter-Palma.

La falta d’idees en atac del Barça propicia un inici complicat

Els quarts de final han arrencat amb un Barça que ha portat el control del partit, però sense gaire idees en atac. Un fet que ha acabat perjudicant els blaugrana. Al minut 7, el Xota s’ha avançat en el marcador gràcies al gol de Dani Saldise. El pamplonès ha fet una gran jugada individual, ha deixat enrere André Coelho i ha definit al pal llarg per batre Dídac.

El Barça ha tingut algunes ocasions clares per empatar, com un xut de Dyego que ha obligat a fer una gran aturada a Asier, o un pal de Pito pocs minuts després del gol de l’Osasuna. Però els de Jesús Velasco no s’han acabat de trobar còmodes a la pista i han tingut dificultats per crear el seu joc. A l’últim segon de partit, Pito havia trobat per fi porteria, però el VAR ha determinat que la pilota ha creuat la línia de gol ja fora de temps. Per tant, els blaugrana han marxat al descans amb el 0-1 en el marcador.

La remuntada blaugrana arriba amb el doblet de Catela

El Barça ha tornat dels vestidors amb una marxa més quant a intensitat i amb la remuntada entre cella i cella. Als dos primers minuts, Touré ha tingut dues ocasions claríssimes. Al minut 5, els blaugrana han aconseguit l’empat amb un golàs de Catela, un xut potent que ha entrat per tota l’esquadra i ha fet justícia a l’inici de la segona part. Després del cop sobre la taula dels blaugrana, l’Osasuna ha intentat reaccionar però Miquel Feixas ha fet grans intervencions per protegir la porteria.

Dos minuts abans del final del partit, una altra vegada ha estat Catela qui ha fet una gran jugada individual per anotar el segon. Tot i l’expulsió de Pito a l’últim minut per doble targeta groga, l’equip de Jesús Velasco ha aconseguit mantenir l’1-2 en el marcador i s’ha endut el bitllet per les semifinals de la Copa d’Espanya.