Victòria del FC Barcelona davant la Reial Societat
@FCBarcelona

El Barça ha sumat la segona victòria consecutiva a la Lliga després d’imposar-se a la Reial Societat per 2 a 1. Els blaugrana han hagut de remuntar el gol inicial de William Jose. Jordi Alba i De Jong han estat els golejadors de l’equip de Koeman.

Gol de la Reial Societat i remuntada

El partit ha començat amb un Barça que buscava el gol. Messi, Griezmann i Pedri han tingut les primeres ocasions de marcar. Però la Reial Societat, el líder de la Lliga, ha donat mostres de per què lidera la competició.

Poc abans de la mitja hora, William José ha aconseguit el gol dels bascos després de rematar una centrada de Portu. L’equip donostiarra, però, no ha pogut gaudir molt temps d’anar al davant en el marcador. Tres minuts després del seu gol, Jordi Alba han engaltat un xut que ha anat a l’escaire de la porteria de Remiro per posar l’empat a 1. Els blaugrana han tingut més ocasions per capgirar el marcador. Griezmann ha xutat al pal i Braithwaite ho ha fet per sobre el travesser. En canvi, qui no ha fallat ha estat Frenkie de Jong. L’holandès, però, ha hagut d’esperar la decisió del VAR per celebrar el segon gol dels blaugrana.

A la segona part, el patiment

Després del descans, el Barça ha anat a buscar un gol que els donés certa tranquil·litat. Tota la que li ha falta a Griezmann, que n’ha tingut una ocasió de gol molt clara que incomprensiblement ha fallat quan tenia tota la porteria per fer el gol. També l’ha tinguda Isak, quan millor jugava la Reial Societat, però Pedri, amb una bona acció, ha impedit el gol del davanter del conjunt basc.

En els últims minuts, els blaugrana s’han dedicat més a defensar que no pas a atacar i acabat patint per sumar els tres punts.