El Barça ha guanyat amb comoditat al PSV per 4 a 1 i s’ha classificat per als vuitens de final de la Champions. Les blaugrana han estat molt superiors i han dominat àmpliament el partit. Graham Hansen i Lieke Martens, per partida doble les dues, han estat les golejadores de l’enfrontament.

El Barça no dona opció

El Barça ha sortit disposat a no donar cap opció al PSV i encara no s’havia arribat al minut 4 quan Graham Hansen ha marcat l’1 a 0. Si les holandeses, en algun moment pensaven en la remuntada, les blaugrana van guanyar 1 a 4 a Holanda, amb aquest gol de la noruega han vist que no era possible. Les de Lluís Cortés no han aixecat el peu de l’accelerador i han seguit generant perill a la porteria de Van Veenendaal, però ha faltat encert en la rematada i també en l’última i definitiva passada. La insistència ha tingut premi i, just abans del descans, Lieke Martens ha fet el 2 a 0.

Les blaugrana, molt superiors

A la represa ha continuat el monòleg del Barça. Les blaugrana han seguit dominant i controlant sense cap tipus de problema i així ha arribat el tercer, que ha estat obra de Graham Hansen. Amb el partit solucionat i l’eliminatòria, més que decidida, el tècnic Lluís Cortés ha començat amb la roda dels canvis. Tot i això, les barcelonines han seguit buscant el gol i ha estat Lieke Martens qui ha marcat el 4 a 0. En l’últim minut, Smits ha marcat per les holandeses i el partit ha acabat amb el mateix marcador, 4 a 1, que en el partit d’anada.