XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Regal ''Serà un partit francament dur, francament difícil. Dos equips que tàcticament som molt rics, que fem moltes coses diferents. Defensivament també. Dos equips als quals agrada córrer quan recuperem la pilota, que en els primers segons juguem ràpid. Crec que és un partit molt maco per a l'espectador i un partit duríssim en què qualsevol detall pot decidir."

Després d’uns primers dubtes inicials, producte de la pressió, els blaugrana van demostrar el bon joc a què ens té acostumats. El segon quart va ser clau en el desenvolupament del partit. La bona defensa dels de Xavi Pascual i l’encert en els triples, van destrossar el conjunt alacantí. Xavi Rabaseda va ser el jugador més destacat, amb tres triples. A la segona meitat, va continuar el festival barcelonista, amb una defensa incommensurable i l’encert de cara a cistella amb Navarro, Lorbek i Ndong com a més destacats. Amb un avantatge tan clar, el tècnic del Barça Regal, Xavi Pascual, va poder dosificar tots els jugadors. Un escenari perfecte per a una festa del bàsquet, amb un resultat final de 75 a 54.

El Caja Laboral serà el rival del Barça Regal a les semifinals. Els vitorians es van imposar al Lagun Aro per 72 a 65. Els d’Ivanovic després d’anar a remolc dels donostiarres van reaccionar en el tercer quart i van capgirar el marcador i es van apoderar el partit. L’any passat Barça i Caja Laboral ja es van trobar a les semis de la Copa i va guanyar el Barcelona, en canvi, en l’últim enfrontament entre els dos a la Lliga la victòria va caure del costat dels bascos.