JAVI LARA, jugador del CE Europa "Bueno básicamente porque estaba Pedro, había buen proyecto aquí en el Europa, llevaba mucho tiempo allí en el Prat también y bueno decidí cambiar para probar cosas nuevas, nuevas experiencias y bueno creía que y creo que hay, en dos años un buen proyecto aquí y hay que lograrlo no?" Visión de juego, colectividad al grupo, y quizás ritmo de balón. Sí, seguiremos aquí. No he fichado solo por un año, sino por ojalá que sean muchos". PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Crec que és un jugador contrastat que ens ha de donar això, control de pilota dins al camp i l'última passada i que a pilota parada ja ens ha demostrat que ens pot fer passar molts gols, i espero que d'aquí al final encara siguin més".

Entre les múltiples incorporacions que va fer el Club Esportiu Europa a inici de temporada, n’hi havia una que cridava l’atenció, la d’un futbolista que venia del Prat i que garantia bon joc i regularitat en les seves accions. Javi Lara ens ha explicat per què va deixar casa seva i es va integrar en l’esquema europeista.

El migcampista de 24 anys ha jugat 19 dels 24 partits que s’han disputat i és un dels màxims golejadors de l’equip, juntament amb Cebri, amb 4 gols. Malgrat tot, l’entrenador escapulat, Pedro Dólera, no podrà comptar amb Javi Lara pel partit de diumenge a la Via Férrea davant la Unió Esportiva Cornellà. El migcampista europeista està sancionat amb un partit per acumulació de targetes.