L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat amb contundència el Dinamo Tbilisi per 17 a 5. Els mariners han solucionat el partit amb un magnífic primer quart. Aquest dijous els barcelonins jugaran el tercer i últim partit d’aquesta fase davant el Brescia italià. En el primer partit, els de Chus Martín van guanyar el Hannover.

Primer quart per emmarcar

L’inici dels mariners ha estat immillorable. Efectivitat en atac i solidesa defensiva, per tant, equilibri total, que és el que busquen els entrenadors per guanyar un partit. Amb aquests dos aspectes funcionant a la perfecció s’entén el parcial que els barcelonins han fet en el primer quart 5 a 0. En el segon període, com és normal, els de Chus Martín han perdut la perfecció. El Dinamo Tbilisi ha aconseguit batre Dani López Pinedo i en atac l’Atlètic-Barceloneta no ha estat tan encertat, de totes maneres, els mariners també s’han endut aquest quart i han deixat el marcador al descans amb un clar 9 a 2.

Pensant en el Brescia

A la represa el tècnic de l’Atlètic-Barceloneta, amb el partit solucionat, ha pogut donar minuts als jugadors menys habituals. D’aquesta manera els mariners no tindran tanta càrrega física pensant en el partit d’aquest dijous contra el Brescia italià, que en teoria, és el rival més fort del grup. El parcial, tot i això, ha estat favorable als barcelonins per 5 a 3. En l’últim període l’Atlètic-Barceloneta ha seguit dominant i sense donar opció als georgians, que s’han tornat a veure superats per la qualitat dels barcelonins. Al final, 17 a 5 i segona victòria dels mariners en aquesta Champions.