Barça handbol aconsegueix la medalla de bronze de la Champions
@FCBHandbol

El Barça d’handbol ha acabat la temporada amb la medalla de bronze de la Champions després de guanyar el París Saint-Germain en la final de consolació de Colònia. Els blaugrana s’han imposat al conjunt francès per 37 a 31 en una gran partit col·lectiu de l’equip de Carlos Ortega.

Un final amb poc premi

La final de consolació s’ha disputat al Lanxess Arena de Colònia, on el conjunt dirigit per Carlos Ortega ha pagat els plats trencats amb el PSG després de la derrota a semifinals contra el Magdeburg. L’equip blaugrana ha guanyat l’equip francès còmodament i ha demostrat així l’ambició habitual de l’equip.

Gonzalo Pérez de Vargas ha estat el millor dels blaugrana. El porter i capità de l’equip, que no ha volgut parlar del seu futur, ha tret la seva millor versió amb 21 aturades i més d’un 40 % d’eficàcia i ha sigut clau perquè l’equip de Raúl González no hagi pogut entrar en partit en cap moment.

Ortega dona minuts

El partit també ha servit per donar més minuts als jugadors menys habituals de la plantilla blaugrana, que han respost amb garanties. L’eslovè Blaz Janc amb set dianes i el suec Hampus Wanne amb cinc han estat els màxims anotadors de l’equip de Carlos Ortega.
El Barça s’ha emportat la medalla de bronze en aquesta edició de la Lliga de Campions de l’EHF, amb Aleix Gómez com a màxim anotador de les finals a quatre amb 70 gols.