Derrota del Barça contra el Magdeburg
@EFE

El Barça ha perdut contra el Magdeburg en les semifinals de la Champions League d’handbol per 40 a 39 a la tanda de penals. Amb aquesta derrota, els blaugrana no podran revalidar el títol de campions d’Europa aconseguit les dues últimes temporades.

Partit intens i tanda de penals decisiva

El partit ha estat molt igualat en la primera part. Tots dos equips s’han dedicat a fer un intercanvi de cops com si fos un combat de boxa. Un joc que ha fet que al descans els blaugrana guanyessin per un ajustat 16 a 18.

Després del descans, el Magdeburg ha aconseguit empatar el partit. No ha estat l’única mala notícia per a Carlos Ortega, que ha vist com Dika Mem s’ha lesionat i ha jugat tot el partit amb molèsties al turmell dret. Tretze segons abans d’acabar el temps reglamentari, el Magdeburg se l’ha jugat amb un atac amb set jugadors. Kay Smits ha trobat passadís i ha forçat la pròrroga (31-31). En la primera meitat del temps extra, el Magdeburg ha marcat primer (35-33). Però el Barça no ha abaixat els braços i ha tornat a empatar un minut abans del final (38-38).

Passar a la final s’ha decidit als penals i aquest cop, l’encert dels jugadors del Magdeburg ha estat clau. Dos llançaments encertats per només un dels blaugrana.