neymar barca
Foto: FC Barcelona

El retorn de Neymar al Barça és imminent, segons ha pogut saber el programa La porteria‘, de betevé. Les negociacions entre el futbolista brasiler i el club blaugrana estan molt avançades, i l’acord final per vestir Neymar de blaugrana només està en espera que el FC Barcelona ingressi els 60 milions d’euros que li ha de reportar l’acord amb un fons d’inversió alemany per la venta del 16 % de Barça Studios.

Segons la informació a la qual ha tingut accés el periodista Marc Marbà, Neymar està disposat a rebaixar-se el seu sou astronòmic al PSG, i arribaria un altre cop al FC Barcelona amb una fitxa que rondaria els 12 milions d’euros nets. Una de les claus de l’operació, tal com ja va passar amb el fitxatge de Robert Lewandowski, és la figura de Pini Zahavi. L’agent, que representa Neymar, manté una molt bona relació amb el president Joan Laporta i ha liderat les negociacions.

Neymar negocia per rescindir el seu contracte amb el PSG

Les negociacions entre Neymar i el PSG es troben també en un moment crucial. L’equip de París no compta amb el jugador, i la cúpula directiva veu amb molt bons ulls la sortida del brasiler al Barça. Paral·lelament, el PSG té una bona oferta de l’Aràbia Saudita per Neymar, que seria més atractiva econòmicament.

L’objectiu de Neymar i el Barça, tot i que sembla el més complicat de l’operació, és que el brasiler rescindeixi el contracte amb el PSG i pugui tornar a Barcelona a cost zero.