Barca

El Barça ha perdut al camp del Rayo Vallecano per 1 a 0 amb un gol de Falcao. L’equip de Koeman ha esta incapaç de fer un gol, fins i tot Memphis Depay ha pogut marcar de penal però Dimitrievski ha aturat la pena màxima.

Falcao castiga el Barça

Als de Ronald Koeman els ha costat generar perill i superar la pressió de l’equip madrileny. Els blaugrana han estat molt previsibles i lents i això ha dificultat el fet de crear ocasions. La primera aproximació amb cert perill l’ha tingut el Kun Agüero, que ha estat titular, però no ha pogut superar el porter madrileny. I al cap de mitja hora de joc ha arribat el gol del Rayo Vallecano. Pèrdua de pilota de Busquets en la construcció del joc i Falcao ha superat Ter Stegen i ha fet l’1 a 0. A partir d’aquí el Barça ha estat una mica més intens, i Dest, dins l’àrea petita, ha fallat un rematada increïble i ha enviat la pilota per sobre del travesser.

El Barça no marca ni de penal

La segona part ha començat amb una bona ocasió de Nico, però el seu xut ha sortit fregant el pal. Els blaugrana no han dominat àmpliament, però com a mínim han trepitjat més àrea del Rayo. Agüero ha disposat d’un parell de bones oportunitats per empatar. A 20 minuts per acabar Óscar Valentín ha fet penal sobre Memphis Depay. El davanter holandès ha estat l’encarregat de llançar la pena màxima però Dimitrievski ha aturat la pilota. Malgrat que els de Koeman han buscat l’empat finalment el Barça ha marxat de Vallecas sense cap punt.