Barça futbol sala

El Barça s’ha classificat per a la Ronda Elit de la Champions de futbol sala, després de guanyar el Llevant per 2 a 9 en la segona jornada de la primera fase de la competició. Aquest dijous, els de Jesús Velasco jugaran el tercer partit d’aquesta fase contra el Zalguiris Kaunas. Un enfrontament que ha de servir per decidir qui acaba primer de grup i, per tant, té, en teoria, rivals més assequibles a la Ronda Elit, que és la fase prèvia abans de disputar-se la Final Four

Sortida fulgurant del Barça

El partit ha començat de la millor manera possible pels blaugrana, ja que en el primer minut Adolfo ha marcat el 0 a 1. I tot seguit ha estat Ferrao qui ha fet el 0 a 2 abans del minut 4. A partir d’aquí, el Barça ha dominat i no ha deixat que el Llevant reaccionés. I quan faltaven cinc minuts pel final de la primera part, ha arribat el 0 a 3. Ha estat l’exblaugrana Roger Serrano qui s’ha marcat en pròpia porta. Abans del descans, dos gols més, Matheus ha fet el 0 a 4 i Sergio Lozano el 0 a 5.

El Barça arrodoneix la golejada

Tornant dels vestidors, el Llevant mitjançant Araça ha retallat diferències marcant l’1 a 5, però els blaugrana no han volgut cap tipus de sorpresa i Pito i Ortiz han col·locat l’1 a 7 al marcador. Amb el partit més que setenciat, els de Jesús Velasco encara han tingut temps de marcar dos gols més. Povill ha fet l’1 a 8 i Dídac Plana l’1 a 9. Abans d’acabar l’enfrontament ha estat Rubi del Llevant, qui ha fet el 2 a 9 definitiu.