Barca
@FCBfemeni

El Barça ha estat molt superior al Hoffenheim i s’ha imposat per 4 a 0 al conjunt alemany. Els gols blaugrana han estat de Jennifer Hermoso, doblet d’Alexia Putellas i Marta Torrejón.

El Barça és molt superior

Les blaugrana han marcat ben aviat. Als cinc minuts de joc, Jennifer Hermoso ha pentinat una pilota, en un llançament de falta de Martens. La sortida defectuosa de la portera, Martina Tufekovic, ha permès que pugés el primer gol del Barça. El domini de les jugadores de Jonatan Giráldez ha estat total, al minut 20, Alexia Putellas ha fet el segon en un llançament de falta magistral des de la frontal de l’àrea. La capitana blaugrana ha fet la tercera passada la mitja hora de joc. Putellas ha xutat i a la portera se li ha escapat la pilota entre les mans i per sota les cames. Amb el resultat de 3 a 0 s’ha arribat al descans.

Segona part de tràmit

El segon període ha estat de control per part de les jugadores de Giráldez, que han vist com la portera Tufekovic ha fet intervencions de mèrit després de l’error de la primera part en el segon gol culer. Això sí, no ha pogut fer res amb la rematada de cap de Marta Torrejón, que ha anat ajustada al pal després d’una centrada d’Alexia Putellas i que s’ha convertit en el quart i definitiu gol blaugrana.