El Barça va guanyar el Celta de Vigo per 3 a 1 en un partit en què Ronald Araujo va tenir una commoció i va haver de ser hospitalitzat.

Araujo, fora de perill

Al minut 60 de matx Araujo i Gavi van lluitar per una pilota amb la mala fortuna que van topar els dos caps. Els dos futbolistes van caure estesos a la gespa. Gavi feia gestos de dolor mentre que l’uruguaià va desplomar-se en perdre el coneixement. L’assistència mèdica va requerir que entrés una ambulància al terreny de joc, un fet que només passa en casos d’extrema gravetat. Els més de 55.000 espectadors que van anar a l’estadi van emmudir però tothom va tranquil·litzar-se quan el vehicle va poder marxar a l’hospital.

La nit a l’hospital

El comunicat mèdic del club minuts després de l’accident del futbolista deia que “el jugador del primer equip Ronald Araujo té una commoció i ha estat traslladat a un centre hospitalari per fer proves complementàries”. Posteriorment, Xavi Hernández va dir a la roda de premsa que tot havia quedat en un ensurt i que tan bon punt es trobés bé, Ronald Araújo tornaria a casa seva.

Massa premi per a un Barça molt pla

El partit del Barça va ser molt pla, amb un joc molt espès que només va desencallar Ousmane Dembélé amb les seves gambades per la banda dreta. Així va obrir la llauna Memphis Depay a la mitja hora del partit, en rematar una centrada del francès. La defensa blaugrana feia aigües i l’equip perdia moltes pilotes però el Celta no va aprofitar les concessions dels culers. Abans del descans una passada d’Alba en profunditat per a Memphis va acabar amb la pilota al cor de l’àrea i va rematar-la Aubameyang, que va fer el 2 a 0.

Victòria i el segon lloc gairebé garantit

Només començar la segona part Auba va tornar a marcar en culminar una nova assistència de Dembélé, era el minut 48 i els seguidors del Barça es fregaven els ulls. L’equip havia transformat les tres úniques ocasions de gol que havia tingut. Però al darrere els blaugrana continuaven molt febles així que una malentès entre Ter Stegen i Araujo va aprofitar-lo Iago Aspas per fer el 3 a 1 final. Amb aquest resultat el Barça consolida la segona posició quan només queden per jugar dos partits de Lliga, contra el Getafe al Coliseum i al Camp Nou davant el Vila-real.