La societat formada per Robert Lewandowski i Ansu Fati comença a rutllar. A Sant Sebastià van ser els dos jugadors més destacats amb el permís de Ter Stegen, que va fer dues aturades sensacionals.

Primera part d’anada i tornada

El Barça va avançar-se tot just al primer minut quan Lewandowski va rematar una centrada d’Alejandro Balde. El jugador del planter va ser titular i va demostrar que pot tenir molts minuts.

La Reial Societat va respondre ràpidament, Isak va establir l’empat als sis minuts amb una vaselina perfecta sobre Ter Stegen.

L’hora de la veritat

A la segona part el Barça va beneficiar-se d’un gol anul·lat a la Reial Societat quan el resultat encara era d’empat a 1. Però tot va canviar a l’hora de joc, quan van entrar al camp Ansu Fati i Raphinha. Ansu va revolucionar el matx amb dues assistències i un gol. Dembélé va fer l’1 a 2 en rematar una passada d’esperó del dorsal 10 del Barça. Al cap de no res una bona combinació ofensiva va acabar amb el segon gol de Lewandowski (1-3). El quart gol i definitiu va fer-lo Ansu Fati, que va ser un malson per a la defensa donostiarra.