El Barça B ha perdut la 3a eliminatòria de la Copa Catalunya davant del CP San Cristóbal per 1-0. Després de superar la Fundació UE Tona a primera ronda, i el CF Badalona a la segona, el Barça ha arribat a Terrassa com a favorit per endur-se el matx, però no ha sabut mantenir la ratxa de victòries i ha estat eliminat de la competició.

Primera part incòmoda

El partit, disputat al Municipal de Ca n’anglada, ha començat tot just ha parat una pluja intensa que, finalment, no ha condicionat cap dels 90 minuts de joc. El San Cristóbal ha tancat el Barça amb una pressió molt alta durant els primers cinc minuts de partit.

El Barça Atlètic, a poc a poc, ha anat trobant-se i mantenint la possessió de la pilota, però les ocasions més clares les ha tingut el San Cristóbal, sobretot a partir de pèrdues perilloses dels blaugrana, que ha hagut de resoldre Nil Ruiz amb dues aturades.

A partir del minut 30 el Barça ha guanyat en comoditat sobre el terreny de joc i ha generat combinacions amb què s’han apropat cada cop més a la porteria rival, però el plantejament físic del San Cristóbal, feia molt difícil que els homes de Rafa Màrquez poguessin finalitzar les jugades. De fet, en acabar la primera part no havien fet cap xut a porteria.

El CP San Cristóbal s’ha avançat al marcador al minut 44, just abans del descans, amb un gol de Sierra, el capità, que ha aprofitat un mal rebuig defensiu del Barça per quedar-se sol davant de Nil Ruiz, que no ha pogut aturar un dispar tan proper.

Reacció insuficient

El Barça ha sortit endollat des del primer minut del segon temps. En cinc minuts ha arribat tres vegades a porteria i la pressió del San Cristóbal, menys intensa, els ha permès sortir amb la pilota controlada i trencar les línies rivals.

Al minut 52, Emre Demir ha superat la seva marca en una carrera per la banda i una centrada que no ha trobat el remat de Fabio. Un minut després, el San Cristóbal hauria marcat el segon gol si no hagués estat per una altra intervenció de Nil Ruiz.

La tensió ha anar creixent quan al minut 58 hi ha hagut una picabaralla entre els jugadors dels dos equips, degut a una falta contundent sobre el jugador blaugrana Álex Valle.

El San Cristóbal ha estat a punt de marcar el segon gol amb una rematada de Cantí, que ha marxat per damunt l’escaire. El Barça Atlètic, aleshores, ha abaixat una mica el grau d’intensitat, fet que els d’Oliver Ballabriga han aprofitat per generar dues ocasions més amb arribada a porteria, tot i que sense fruit.

Ilias Akhomach ha amenaçat amb un xut de falta directa amb la cama esquerra al minut 75, que ha marxat per sobre del travesser. Aquesta ha estat l’última acció perillosa per part dels culers, que han anat perdent la força amb què havien començat la segona part i no ha aconseguit remuntar el resultat.

Després de l’eliminació de la Copa Catalunya, al Barça Atlètic li toca enfocar-se en l’inici de la Primera RFEF.