97, 98, 99 i 100. El 4 a 1 que va fer Wilde, quan quedaven sis minuts per al final del partit, va suposar el centenar de gols d'aquesa temporada quan només s'han jugat 18 jornades. Tot i això, el Río Renovables Navarra no ho va posar gens fàcil. Va empatar el partit, i al final de la primera part va tenir grans ocasions que no van aconseguir materalitzar. Amb aquesta victòria, el Barça seguirà líder empatat amb el Pozo Murcia almenys durant un mes, ja que la Lliga deixarà pas a l'Europeu de seleccions que es disputarà a Croàcia. Una aturada que a Marc Carmona no li fa gaire gràcia. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "Sobretot que no torni gent lesionada. Arribaran molt justos per al proper partit de Lliga a Manacor. En fi, ho portarem de la millor manera possible, intentant compaginar els esforços que fan fora i els que fan aquí. A mi parar no m'agrada mai."

100 gols en només 18 jornades. Més de 5 gols per partit. Uns números d’escàndol. Els de Marc Carmona van guanyar per 4 a 1 al Ríos Renovables Ribera Navarra i van arribar a les 100 dianes des de l’inici de temporada.

Però no va ser un partit fàcil davant d’un equip molt ben tancat al darrere i que sortia a la contra amb una velocitat de vertigen. Fernandao va obrir el Marcador, però Fabricio de cap va tornar l’empat al marcador. El Barça va intentar jugar, però el perill el posava Navarra amb fins a tres ocasions molt clares per posar-se al davant que no van materialitzar. Després del descans, els blaugrana van sortir més endollats i Sergio Lozano va aparèixer per marcar el 2 a 1 i el 3 a 1. Lozano, nominat millor jugador sub 23 per la prestigiosa web Futsalplanet.com, va ensenyar el seu repertori de xuts amb dos gols de fora de l’àrea. El Navarra es va enfonsar i Wilde a sis minuts del final va aconseguir el gol que fa el centenar. Ara un més sense Lliga per l’Europeu de seleccions.

FCB Alusport: Paco Sedano, Torras, Saad, Lin i Wilde –cinc inicial- Fernandao, Ari, Gabriel, Sergio Lozano, Javi Rodríguez, Igor.

RRR Navarra: Molina, Fabricio, Andresito, Jonathan i Messias –cinc inicial- Cassio, Leo Bomfim, Carlos Anós, Albert.

Gols: 1-0, Fernandao, min 6; 1-1, Fabricio, min 11; 2-1, Lozano, min 25; 3-1, Lozano, min 27, i 4-1, Wilde, min 34.