Semifinal Supercopa Ibérica Barça - Sporting
@FCBHandbol

El Barça d’handbol ha superat l’Sporting de Lisboa (37-34) en la segona semifinal de la Supercopa Ibèrica, després d’un partit duríssim que no s’ha decidit fins als minuts finals. El Porto serà el rival dels blaugrana en una final que es disputarà per primera vegada. El conjunt de Carlos Ortega tornarà a confiar en Pérez de Vargas com a esperança principal per endur-se el títol.

Remar i tenir paciència compensa amb un lloc a la final

La primera part del Barça ha estat inesperada. Els de Carlos Ortega no han jugat bé i s’han vist superats per un Sporting més precís en atac i més intens en defensa. Després d’anar perdent de fins a màxim cinc punts, al descans el resultat ha estat de 16-20. A la represa, el Barça ha fet bons parcials i ha empatat el partit a 24. S’ha posat per davant 27-26, i ha començat una alternança trepidant en el marcador.

Al final, els blaugrana s’han imposat als portuguesos, però han hagut de suar tinta i encomanar-se a Gónzalo Pérez de Vargas per passar a la final. Ben diferent ha estat l’altra semifinal, en la qual el Porto ha escombrat el Fraikin Granollers per un contundent 46-30.

A guanyar la primera edició

El Barça jugarà la final de la primera edició de la Supercopa Ibèrica contra el Porto. El partit per al títol serà demà diumenge a les 18 h hora catalana. Els blaugrana buscaran ser els primers campions de la competició.