El primer títol de l’any 2022 començarà a disputar-se aquest dimecres. I el Barça aspira a guanyar la Supercopa d’Espanya, un trofeu que l’any passat se li va escapar. Les blaugrana, però, tenen un os dur de rosegar si volen tenir possibilitats d’aixecar la Copa aquest diumenge. Abans, aquest dimecres a les 19.15 h, a semifinals, les de Jonatan Giráldez es jugaran un lloc per a la final davant el Madrid.

El Barça, conscient que l’accés a la final serà difícil

El Barça afronta aquest clàssic amb l’espineta clavada de la temporada passada, quan a semifinals va quedar eliminat en els penals per l’Atlètic de Madrid. La intenció i l’objectiu aquest cop és que no torni a passar. I per aquesta raó l’equip s’ha preparat a consciència. Tothom les dona com a favorites davant les blanques, però les jugadores saben que seria un error creure-s’ho. Saben que serà un partit difícil i que hauran de suar de valent si volen disputar la final aquest diumenge.

Per a aquest partit contra el Madrid, el tècnic, Jonatan Giráldez, recupera Mapi León i, en canvi, perd Crnogorcevic, que és baixa d’última hora per una lesió al soli de la cama dreta. Tampoc no podrà jugar Aitana Bonmatí, que també està lesionada. El Barça, però, té potencial i recursos suficients per cobrir-les. Aquesta temporada ja s’ha viscut un clàssic. Va ser a mitjans de desembre a l’Alfredo di Stefano i en aquella ocasió les blaugrana es van imposar per 1 a 3 a les blanques.

El Madrid, a plantar cara

El Madrid arriba a aquesta semifinal després de gairebé un mes sense competir. Ha vist com a causa de la covid-19 se li han ajornat els tres partits de Lliga que havia de jugar aquest 2022. L’últim enfrontament que han jugat les d’Alberto Toril va ser contra l’Sporting Huelva el 19 de desembre. Tot i això, el tècnic blanc ha assegurat que tenen la intenció de plantar cara i de posar-li les coses difícils al Barça. L’entrenador està convençut que tindran possibilitats de passar a la final.