El CN Atlètic-Barceloneta manté totes les opcions de classificar-se per a la final a 8 de la Champions League de waterpolo. Els mariners han aconseguit la quarta victòria consecutiva després d’imposar-se al Dinamo de Tbilisi per 18 a 4.

Munárriz marca la diferència

Els jugadors d’Elvis Fatovic només han necessitat 31 segons per fer el primer gol del partit. Ha estat Alberto Munárriz qui ha inaugurat el marcador. Tot i això, els georgians han plantat cara en el primer quart i els primers vuit minuts han acabat amb un ajustat 3 a 2.

El segon quart, però, ha començat com el primer: amb un gol d’Alberto Munárriz (4-2). El navarrès, que ha estat, de llarg, el millor dels seus en tot el partit, ha fet els quatre gols de l’Atlètic-Barceloneta en el segon període. L’aportació de Munárriz ha permès als mariners marxar al desans amb un 10 a 4 a favor.

Aguirre posa el pany i forrellat

La segona part ha començat amb canvi a la porteria de l’Atlètic-Barceloneta. Unai Aguirre s’ha posat sota pals per substituir Dani López Pinedo. El jove porter de 19 anys ha estat un autèntic mur i els jugadors del Dinamo de Tbilisi han trigat 16 minuts en fer-li un gol. Un parcial de 5 a 0 per als de Fatovic ha posat el 15 a 4 just abans d’entrar a l’últim quart.

El darrer període ha estat un pur tràmit i ha servit per donar descans a molts jugadors mariners i acabar el partit amb un contundent 18 a 4. Ara, els mariners tornaran a centrar-se en la lliga, ja que el pròxim dimecres, 20 d’abril, podrien proclamar-se campions si guanyen a la piscina del CN Barcelona.

El més important en aquests partits és no perdre el cap.