El Barça ha tancat avui una temporada perfecta. Amb el quatre de quatre en títols, les blaugrana s’han acomiadat amb una victòria per 0-3 al camp del València. Escenari en què Graham Hansen s’ha consolidat com la màxima golejadora de la Lliga F aquesta temporada. Sense moltes de les habituals a la convocatòria, l’altra gran notícia ha estat la tornada a la titularitat de Mapi León més de mig any després.

Acabant com van començar, amb una victòria i una clara superioritat

El Barça viatjava fins a València en l’últim partit i desplaçament de la temporada. Paños, Mariona, Salma, Paredes, Cata Coll, Ona Batlle i Alexia, no anaven convocades per descans, i Aitana, lesionada, tampoc. Sense res en joc ja amb tots els títols a la butxaca, les blaugrana s’han acomiadat d’una temporada impecable amb una victòria més. Un resultat al que ja estan acostumades, tenint en compte que aquest curs han disputat un total de 48 partits, n’han guanyat 45, n’han empatat dos i n’han perdut només un.

Davant el València, Mapi León ha estat titular per primera vegada després de la lesió que va patir el 8 de desembre del 2022. Durant la primera part, a l’Antonio Puchades no han arribat els gols. No ha estat fins al minut cinc de la segona part quan Vicky López, després d’una gran passada filtrada de Graham Hansen, ha obert llauna. 18 minuts després, Patri Guijarro ha superat Enith Salón i ha anotat un gol fantasma que sí que creuava la línia. Abans que l’àrbitra xiulés el final del partit, Graham Hansen l’ha sentenciat amb el 0-3 i s’ha convertit en la pitxixi en solitari de la Lliga.

Graham Hansen, màxima golejadora i màxima assistent de la Lliga F

La noruega ha tancat la seva millor temporada. Amb el d’avui, ha sumat 21 gols i 19 assistències a la lliga, convertint-se en la màxima golejadora i la màxima assistent. En el global de totes les competicions l’extrem ha anotat 32 gols i 28 assistències, és a dir, ha participat en 60 gols de les blaugrana. Uns números que demostren la importància de Graham Hansen a l’equip, i que la situen com una de les clares favorites a destacar, d’una vegada per totes, als grans premis individuals.