Prèvia Oviedo - Espanyol
@RCDEspanyol

(EFE / Redacció) L’Espanyol, que va eliminar l’Sporting, i l’Oviedo, que es va desfer en semifinals de l’Eibar, s’enfrontaran diumenge, 16 de juny, a les 18.30 h, en el partit d’anada de la final del play-off d’ascens a la Primera divisió. Els blanc-i-blaus volen tornar després d’un any a Segona, mentre que els asturians fa 23 anys que no estan a l’elit del futbol espanyol.

L’Espanyol no vol especular amb el resultat

L’equip de Manolo González afrontarà el partit sense tenir en compte que té el factor camp a favor seu i juga la tornada a l’Stage Front Stadium, el diumenge 23 de juny.

Els blanc-i-blaus arriben al partit motivats i conscients de la responsabilitat que tenen de tornar a la Primera Divisió. A la lliga regular, l’Oviedo es va imposar a l’Espanyol per 2 a 0, mentre que a Cornellà-el Prat, l’equip de Manolo González es va imposar pel mateix resultat.

L’Espanyol plantejarà el partit buscant la victòria. Els jugadors espanyolistes assumeixen que l’eliminatòria és de 180 minuts i que cal tenir en compte els riscos dels asturians.

De cara al partit, el tècnic blanc-i-blau no podrà comptar amb els lesionats Edu Expósito i Pol Lozano, a més del sancionat Omar El Hilali