Lamine Yamal, triple rècord precocitat Eurocopa
@SEFutbol

La selecció espanyola ha començat amb una victòria la participació a l’Eurocopa 2024. El conjunt de Luis de la Fuente s’ha imposat a Croàcia per 3 a 0 amb gols de Morata, Fabián i Carvajal. Un dels jugadors més destacats del partit ha estat Lamine Yamal. El blaugrana, a més, ha aconseguit un triple rècord històric: ser el jugador més jove a debutar en la competició i, a més, com a titular i fer una assistència.

Victòria d’Espanya i protagonisme de Lamine

El triomf de la selecció espanyola contra Croàcia (3-0) ha demostrat la superioritat del conjunt de Luis de la Fuente que, a la primera part, ja havia marcat els tres gols. Morata ha estat el primer a marcar. Després han arribat els gols de Fabián i Carvajal. Aquest últim gol ha estat després d’una bona assistència de Lamine Yamal. El blaugrana ha estat un dels jugadors més destacats i ha aconseguit un triplet històric.

Amb 16 anys, 11 mesos i 2 dies s’ha convertit en el jugador més jove a debutar en una Eurocopa (superant el rècord del polonès Kacper Kozlowsk i de l’anglès Jude Bellingham) i, a més, sent titular, fet que supera l’holandès Jetro Willems.

El mataroní encara ha trencat un rècord, la seva assistència a Dani Carvajal ha suposat la d’un jugador més jove en la màxima competició europea de futbol de seleccions.