L’Espanyol B ha tornat a guanyar un partit. El filial s’ha imposat amb contundència al camp del Terol per 0 a 4. Els de David Gallego feia cinc jornades que no sumaven els tres punts, per tant, satisfacció entre els jugadors blanc-i-blaus. Des d’un bon inici l’Espany0l B s’ha fet amb el control del partit i el domini ha tingut premi just abans de la mitja hora. Max Marcet, amb dues dianes gairebé consecutives, només dos minuts de diferència, ha encarrilat el partit per als blanc-i-blaus.

Doncel i Moha arrodoneixen la golejada

A la represa el Terol ha intentat reaccionar, però l’Espanyol B ha tallat qualsevol intent de reacció amb un gol ràpid. Encara no havia passat un quart d’hora des que els jugadors havien tornat dels vestidors quan Doncel, amb un xut de falta, ha signat el tercer del blanc-i-blaus. El gol ha sentenciat l’enfrontament. Tot i el resultat, els de David Gallego no s’han relaxat i Moha ha marcat el quart del filial.