El CN Atlètic-Barceloneta s’ha endut el derbi dels quarts de final de la Copa després de guanyar el Sant Andreu per 6 a 12. Ha estat un partit complicat per als mariners i molt semblant al que van disputar fa pocs dies a la Lliga. El conjunt d’Elvis Fatovic s’enfrontarà en semifinals al Natació Barcelona, que en el primer partit de quarts s’han imposat al Mataró.

Sant Andreu planta cara a l’Atlètic-Barceloneta

Els vuit primers minuts de l’enfrontament de quarts han estat molt igualats. L’equip de Juan Carlos Sanchón ha pogut defensar-se dels atacs mariners i al final del primer quart el resultat era d’un ajustat 1 a 2.

Un marcador que encara s’ha ajustat més en el segon quart, quan els andreuencs han pogut igualar el partit (3-3) i fins i tot posar-se per davant amb un gol de Niko Paul (4-3). Al descans, el resultat era d’empat a 4.

A la represa, i després de l’expulsió definitiva de Yago Bofill, l’equip d’Elvis Fatovic ha fet un parcial d’1 a 5 que els ha permès entrar a l’últim quart amb un còmode 5 a 10 i acabar el partit amb el definitiu 6 a 12.

El primer partit de Copa sempre ens costa.