El Club Natació Barcelona s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei després d’imposar-se al Centre Natació Mataró per 12 a 8. Els mariners han superat, amb relativa comoditat, el conjunt maresmenc.

El Barcelona marca el ritme del partit

El conjunt de Víctor González ha encarrilat el partit en el primer quart amb un parcial de 4 a 1 amb dos gols de Roger Tahull. La diferència de tres gols encara s’ha eixamplat més en el segon període, amb un parcial de 3 a 2 per als mariners, que ha deixat el marcador en un còmode 7 a 3 just abans del descans.

Després del descans, i amb un parcial de 0 a 2 inicial, el conjunt d’Andrei Iosep ha retallat diferències, però un gol d’Adri Delgado ha tornat a posar un marge de tres gols per als cenebistes, que al final del tercer quart ja era de 4 (10-6).

Als últims vuit minuts, el Natació Barcelona ha aconseguit mantenir l’atac dels mataronins i, finalment, els mariners s’han endut el partit per 12 a 8. El conjunt de Víctor González, classificat per a les semifinals. Roger Tahull i Víctor Andrade han estat els màxims golejadors del partit amb tres gols cadascú.