L’Atlètic-Barceloneta ha perdut el seu primer partit a la Champions contra el Pro Recco a la piscina de Sant Sebastià. Els mariners no han tingut cap opció contra els italians i han caigut per 5 a 11. Els homes entrenats per Elvis Fatovic perden la imbatibilitat a la competició i també el lideratge en solitari, que ara comparteixen amb els seus botxins italians i l’Olympiacos grec.

Segon quart fatídic de l’Atlètic-Barceloneta

El partit ha començat igualat i els italians han estat els encarregats d’obrir la llauna. Els homes entrenats per Elvis Fatovic han empatat, però abans d’acabar el primer quart el Pro Recco s’ha tornat a avançar a la piscina de Sant Sebastià. En el segon quart, els locals han sortit descentrats i els italians ho han aprofitat per marxar en el marcador amb un parcial d’1 a 4, que ha posat contra les cordes l’equip mariner. Els d’Elvis Fatovic s’han ensorrat i el Pro Recco no ha afluixat amb Aaron Younger i Chalo Echenique al capdavant. Els de Sandro Sukno han arribat al descans amb el partit gairebé sentenciat amb quatre gols de distància (3-7).

El Pro Recco no afluixa a la represa

La segona part ha començat amb esperança: un gol de Luke Pavillard, el millor mariner, que ha col·locat a tres la Barceloneta amb un hat-trick. La resposta italiana no s’ha fet esperar amb una canonada de Di Fulvio i un Pro Recco que no estava disposat a llençar el partit. Un altre gol de Cannela ha ampliat l’avantatge a cinc gols d’un equip italià que ha estat superior als barcelonins en totes les facetes. El partit ha entrat en el darrer quart amb un 5 a 9 per als italians i ha estat un tràmit fins a arribar al resultat final de 5 a 11.

El Pro Recco ha sigut millor avui. Això és clar”