El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha perdut per 11 a 9 a la piscina del Novi Belgrad en la vuitena jornada de la fase de grups de la Champions. Els mariners han anat durant tot el partit per darrere en el marcador i els ha estat impossible capgirar-lo, tot i que han reaccionat en el tercer i últim quarts.

L’inici condemna l’Atlètic-Barceloneta

El partit no ha començat bé per als jugadors d’Elvis Fatovic, que han vist com el Belgrad s’ha situat amb un 4 a 0 favorable al primer quart. El segon període ha estat més igualat, amb un parcial de 2 a 2, amb gols per part dels mariners Luke Pavillard i Álvaro Granados, i ha deixat al descans un forat massa ampli en el marcador, 6 a 2.

Reacció insuficient

El conjunt de Fatovic ha buscat la reacció en el tercer quart i amb un parcial de 0 a 3, amb un gol d’Unai Biel i dos de Felipe Perrone, s’ha situat a un sol gol dels serbis, 6 a 5. El Belgrad s’ha refet i ha tornat a obrir una mica de distància amb el resultat de 10 a 7, dos gols del mariner Miguel de Toro, al final del tercer quart. En l’últim període els jugadors de l’Atlètic-Barceloneta han sortit decidits a refer-se i amb dos gols, un de Miguel de Toro i un d’Alberto Munarriz, han tornat a situar-se a un gol. El VK Novi Belgrad ha fet un últim gol per deixar el marcador final d’11 a 9, que deixa força complicada a l’Atlètic-Barcelona la classificació per a la final a vuit.