L’Espanyol ha aconseguit la victòria davant del Deportivo Alabès per 2 a 0 en la tercera ronda de la Copa de la Reina. L’Espanyol ha jugat de tu a tu amb un Deportivo Alabès que juga a Primera Divisió, una categoria per sobre de les blanc-i-blaves, i l’ha deixat fora de la Copa.

L’Espanyol fa un molt bon inici

Durant els primers minuts de joc les jugadores de Rubén Casado han arribat en diverses ocasions a la porteria de Cris. Marianela Szymanowski ha tingut una bona oportunitat per a l’Espanyol, però no ha pogut fer un bon control que la deixés sola davant de la portera. A la mitja hora de joc l’Espanyol ha estat molt a prop del gol en un llançament de falta que cap jugadora perica ha aconseguit rematar i la defensa basca ha pogut rebutjar. El Deportivo Alabès ha creat poc perill a la porteria de Paula Myllyoja. L’equip de Rubén Casado s’ha situat per davant en el marcador en un llançament de córner de Maya Yamamoto que ha rematat de cap Manu Lareo. En el darrer minut del primer temps, Clara de Clemente ha rebut dins l’àrea petita i ha pogut fer el segon, que ha impactat al lateral de la porteria de l’Alabès.

Les de Rubén Casado tanquen l’eliminatòria

L’inici de la segona part ha estat de la millor manera per a l’Espanyol ja que ha fet el segon gol. Marianela Szymanowski ha fet una bona passada per a Manu Lareo que ha arribat fins a la línia de fons. La golejadora perica ha centrat dins l’àrea petita amb mala fortuna per a la jugadora de l’Alabès Osinachi Ohale, que s’ha introduït la pilota dins la seva porteria. Les de Rubén Casado han seguit amb molt de control del joc i han gaudit d’alguna altra ocasió per ampliar el marcador. Marianela Szymanowski ho ha provat amb un xut de rosca que li ha sortit fora. L’Alabès ha pogut marcar en una jugada de Sara Carrillo, però el seu xut ha estat rebutjat per Paula Myllyoja i el pal. Ha estat l’ocasió més clara de les vitorianes. En els darrers minuts del partit l’Espanyol ha tingut alguna ocasió més per fer el tercer, però no ha tingut l’encert necessari.