Objectiu, la cinquena plaça. Aquesta és la fita que es va marcar l’Atlètic-Barceloneta després de perdre amb el Pro Recco en el partit de quarts de final. I de moment van pel bon camí. L’equip d’Elvis Fatovic s’ha imposat al JUG per 12 a 9 i jugarà contra el Hannover per assolir la cinquena posició. El tècnic no ha pogut comptar amb Àlvaro Granados després de ser sancionat, per una agressió a un jugador del Pro Recco, amb un partit.

Domini inicial de l’Atlètic-Barceloneta

El partit ha començat de cara per a l’Atlètic-Barceloneta. Alberto Munárriz ha fet el primer gol de partit des dels cinc metres. Un avantatge que ha durat poc amb el gol d’Alexandros Papanastasiou. Però, un nou gol d’Alberto Munárriz juntament amb els de Felipe Perrone i Unai Biel han fet que al final del primer quart, els d’Elvis Fatovic tinguessin un marcador favorable de 4 a 2.

Un avantatge que encara s’ha ampliat més amb el gol de Miguel de Toro (5-2) a l’inici del segon període. I que ha acabat amb el gol d’Oscar Asensio per deixar un còmode 6 a 2 abans del descans.

Reacció del JUG, però insuficient

Després del descans, els conjunt croat ha intentat reaccionar. De fet, el tercer període se l’han endut amb un parcial de 3 a 4 que deixava un marcador de 9 a 6 abans de disputar-se els vuit minuts últims. En el darrer període, el conjunt d’Elvis Fatovic i ha mantingut les distàncies fins al 12 a 9 definitiu.

Duel a la família dels Fatovic

El partit entre l’Atlètic-Barceloneta i el JUG Dubrovnik ha tingut una curiositat: l’enfrontament entre un pare i un fill. En aquest cas, entre Elvis Fatovic, entrenador del conjunt mariner i el seu fill Loren, que juga amb el conjunt croat. De fet, Elvis va ser jugador del conjunt del JUG durant diverses temporades i després va ser-ne l’entrenador del conjunt de Dubrovnik.