No ha pogut ser. L‘Atlètic-Barceloneta no ha pogut amb el campió i ha perdut als quarts de final davant el Pro Recco per 10 a 11. Els mariners, en un gran partit, queden fora de les places que donen accés a les medalles.

Intercanvi de cops a la primera part

Els italians s’han avançat amb un gol de Marco di Fulvio només començar el partit. Un gol que ha estat igualat per Luke Pavillard als tres minuts d’iniciar-se el partit. Aquesta ha estat la constant en tot el primer quart en què els dos equips han anat intercanviant-se gols. Però el Recco ha estat un pel més efectiu i al final dels primers vuit minuts guanyava per 4 a 3.

En el segon quart, l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit igualar el marcador, però les actuacions de Marco del Lungo han impedit als d’Elvis Fatovic poder marxar en el marcador. Per la seva banda, les aturades d’Unai Aguirre (titular avui enlloc de Dani López Pinedo) han mantingut a ratlla al conjunt de Sandro Sukno. I gràcies a elles, l’Atlètic-Barceloneta ha pogut marxar al descans amb un ajustat i favorable 5 a 6.

Tercer quart igualat

Després del descans, l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit, per primer vegada en el partit, posar-se amb dos gols d’avantatge després que Marc Larumbe hagi fet el 5 a 7. Un avantatge efímer ja que els italians han aconseguit tornar a igualar el partit quan s’ha entrat a l’últim període.

El partit s’ha decidit al final

L’últim quart ha estat d’infart. Els gols anaven caient d’un i altra banda. Així s’han entrat als últims minuts del partit amb un ajustadíssim empat a 10. L’equip que mantingués la calma i l’encert s’emportaria el partit. El Recco s’ha posat per davant (11-10) amb un gol de Gergo Zalanki. Un gol decisiu i que ha acabat donant la victòria al Pro Recco, els actuals campions.