CN Atlètic.Barceloneta Terrassa semifinals lliga waterpolo
@rfen

El CN Atlètic-Barceloneta té més a prop una altra final de la Lliga de waterpolo després de superar el Terrassa per 14 a 7 en el primer partit del play-off de semifinal a la piscina de Sant Sebastià. Els barcelonins, que no han perdut cap partit de Lliga aquesta temporada, busquen repetir el triomf de les últimes 16 temporades. Aquest divendres (20.15 h) a les instal·lacions del CN Terrassa, l’Atlètic-Barceloneta pot certificar el pas a la final.

Un partit igualat fins al descans

El partit va ser força igualat fins que es va arribar al descans. Tot i que l’Atlètic-Barceloneta es va avançar amb un 5 a 2 favorable, el Terrassa va aconseguir empatar-lo (5-5). El partit va quedar va sentenciat en el tercer quart i gràcies a la profunditat de banqueta de l’equip d’Elvis Fatovic. Un parcial de 4 a 0 va permetre que els mariners marxessin a l’inici dels últims vuit minuts amb un avantatge ferm de 10 a 6. L’últim període va servir per ampliar diferències i perquè Álvaro Granados es consagrés com a màxim golejador, amb cinc dianes.