Equip del CN Atlètic-Barceloneta
@CNAB_oficial

Per la via ràpida. L’Atlètic-Barceloneta no ha volgut deixar cap opció a la sorpresa i ha superat el CN Terrassa en el segon partit de semifinals del play-off al títol de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El triomf per 6 a 9 classifica els mariners per a la seva vintena final de lliga consecutiva.

Una nova final i ja en van 20

Si busquem a les hemeroteques del waterpolo masculí veurem un denominador comú en els últims anys: la presència del CN Atlètic-Barceloneta a la final de la lliga. Des de fa 20 anys, el conjunt de la Sant Sebastià ha arribat als partits que decideixen els títols i, d’aquests, n’ha guanyat 16 de manera consecutiva.

En el segon partit del play-off (que es disputa al millor de tres), l’Atlètic-Barceloneta, però, ha hagut de patir. El primer quart, amb empat a 1, ha estat un bon indicador per als d’Elvis Fatovic que classificar-se per a la final per la via ràpida no seria fàcil. Però un parcial de 0 a 2 (amb els gols de Marc Larumbe i Álvaro Granados) ha fet que l’Atlètic-Barceloneta marxés al descans amb un petit marge de dos gols (1 a 3).

En el tercer període les diferències encara s’han eixamplat una mica més. Cinc gols de cinc jugadors diferents (Munárriz, Perrone, Granados, Pavillard i Fran Fernández) han fet que als últims vuit minuts s’hagi entrat amb un 4 a 8, un resultat que posava les coses molt complicades al conjunt de Dídac Cobacho.

L’últim quart, el millor del Terrassa, ha servit perquè aquests s’emportessin el parcial (2-1) i per deixar el 6 a 9 definitiu en el marcador.

Vintena final consecutiva per a l’Atlètic-Barceloneta, que n’ha guanyat 17, de les quals 16 de forma consecutiva. Des de l’any 2004 que el conjunt mariner arriba a la final del campionat.