Joan Laporta ha trobat un aliat inesperat a la seva presidència, un futbolista que va jugar al Barça i que actualment milita a les files del Los Angeles Galaxy: Riqui Puig. El migcampista ha explicat en una entrevista a EFE la bona relació que té amb Laporta i com va anar la trobada amb Messi, Busquets i Alba.

Puig no es mulla amb el Barça

El jugador dels Galaxy no ha volgut entrar a fons a parlar de la situació que viu el Barça, però sí que ha volgut elogiar Joan Laporta: “Jo soc culer des de petit, amb quatre anys vaig ser soci [del Barça]. És veritat que em sap molt greu veure’ls passar-ho malament i més amb la bona relació que tinc amb Joan Laporta. Ara mateix el club té el millor president que pot tenir. Ho està fent el millor possible possible, crec que està intentant solucionar els problemes que tenia del passat. Sap greu, i més quan és el club de la meva vida, un club grandiós que tothom coneix”.

Relació amb Messi, Busquets i Alba

Al partit inaugural de l’MLS va ser un Inter Miami contra Los Angeles Galaxy i, per tant, un enfrontament entre exblaugrana. Per una banda, al Miami hi ha Busquets, Jordi Alba, Luis Suárez i Leo Messi, mentre que Riqui Puig juga al Los Angeles. Així ha explicat com va anar la trobada: “Al final del partit vaig ser en el seu vestidor, però no vam parlar del Barça. És un tema una mica delicat i més com està el club en aquests moments. Tampoc volia preguntar per aquest tema. Ja no soc allà, ells tampoc. No sé si en voldrien parlar. Ells són a Miami, fent una nova vida, i jo soc a Los Angeles. És un tema que va quedar apartat”.

La relació que manté amb els seus excompanys, la descriu així: “Tinc molt bona relació amb Busquets, parlem gairebé cada setmana; amb el Jordi igual. Són gent que porto en el cor i trobar-los en la Lliga va ser impressionant. També jugar contra el millor de la història, amb el qual he compartit quatre anys al vestidor”.

Renovació amb els Galaxy

Finalment, Puig explica que, per ambició, li agradaria tornar a jugar a Europa, però que està molt a gust al Los Angeles Galaxy i que, de fet, està en converses per renovar contracte, i que li agradaria deixar petjada al conjunt californià.