Llum verda a l‘inici de les obres de l’Espai Barça. L’Ajuntament de Barcelona i el Barça han convocat una roda de premsa al Saló de Cent, dijous a les 11 hores, per tal d’explicar l’acord per a la llicència d’obres de l’Espai Barça. L’acte servirà per detallar les novetats de la transformació de la zona del Camp Nou. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta, seran els encarregats d’explicar tots els detalls.

A més a més, la vicepresidenta institucional del Barça, Elena Fort, i el directiu responsable de l’Espai Barça Jordi Llauradó, així com el primer tinent d’alcaldia Jaume Collboni i la segona tinent d’alcaldia Janet Sanz, també seran al Saló de Cent per concretar l’anunci de l’acord.

Pendents d’on jugarà el Barça durant les obres al Camp Nou

Un dels aspectes importants per desencallar les obres és el calendari de remodelació del Camp Nou. El Barça haurà de jugar els partits lluny de l’estadi i una de les alternatives és l‘Estadi Olímpic Lluís Companys, a Montjuïc. L’anunci d’aquest acord entre totes dues part servirà per incloure les modificacions que la Junta Directiva de Joan Laporta va introduir en el primer disseny de l‘Espai Barça fet per la junta de Josep Maria Bartomeu.