L’Ovella Negra de Barcelona ha rebut aquest divendres 300 aficionats per veure el partit de quarts de final de l’Eurocopa que ha enfrontat la selecció espanyola de Luis de la Fuente amb l’Alemanya de Julian Nagelsmann, amb victòria per 2-1 dels espanyols a la pròrroga.

Bogeria amb el gol a la pròrroga de Mikel Merino

Més de 300 aficionats han viscut el partit en directe. La majoria eren seguidors de la selecció espanyola, però també hi havia força presència d’aficionats alemanys. Totes dues aficions han cridat amb molta efusió els respectius gols al temps reglamentari (Dani Olmo al minut 51 i Wirtz al minut 89), però el moment àlgid de la tarda ha arribat amb la rematada de cap de Mikel Merino quan quedava un minut per acabar la pròrroga. L’afició de la selecció espanyola present ha embogit amb el gol que classifica els de Luis de la Fuente a les semifinals de l’Eurocopa.