Cap de setmana de calor però amb moltes propostes diferents. La Cursa Barça per córrer, una regata de catamarans ultraràpids, esports extrems a l’Imagine BCN, el TICB de Petanca o la Marxa Gràcia-Montserrat per passar una nit inoblidable.

Cursa Barça 2018

Diumenge, a les 9 h, amb sortida al Camp Nou (a partir de 17 €)

 

La cursa canvia de data i passa del setembre al juny. Cobrirà una distància de 10 km pels carrers més propers al Camp Nou. El recorregut s’iniciarà i es tancarà a l’esplanada de l’estadi, després de fer una volta pel perímetre. És una cursa oberta a tothom, ja que hi haurà recorreguts per als infants i els joves d’entre vuit i 15 anys a la Cursa Barça Kids Race, amb tres modalitats de competició. I torna a disposar d’una vessant inclusiva, amb una cursa per a persones amb discapacitat, amb un recorregut de dos quilòmetres.

Més informació al web del Barça

 

Extreme Sailing Series

De dijous a diumenge, a partir de les 10 h, a la plaça de la Rosa dels Vents (gratuït)

 

Considerades la Fórmula 1 de la vela, les Extreme Sailing Series tornen a Barcelona per segon any consecutiu i congreguen alguns dels millors regatistes del món que competeixen en catamarans voladors GC32, uns dels velers més veloços del món, sobre hidroales, en mànegues curtes i ràpides.

Horaris:

 • dijous, 14 juny
  10 a 17 h Flying PhantomSeries
  15 a 18 h Regates en format estadi GC32
 • divendres, 15 juny
  10 a 19.30 h Horari del Village
  10 a 17 h Flying Phantom Series
  15 a 18 h Regates en format estadi GC32
 • dissabte, 16 juny
  10 a 19.30 h Horari del Village
  10 a 17 h Flying Phantom Series
  14 a 15 h Recorregut ‘exhibició de GC32 al Port Vell
  15 a 18 h Regates en format estadi GC32
 • diumenge, 17 juny
  10 a 19.30 h Horari del Village
  10 a 15 h Flying Phantom Series
  14 a 17 h Regates en format estadi GC32
  17.45 h Entrega de trofeus de l’Acte 3 Barcelona Extreme Sailing Series

Plànol de situació:


Més informació al web de la regata.

Imagine Extreme Barcelona

Dissabte i diumenge, de 10 a 21 h, al Parc del Fòrum (a partir de 12 €)

 

Torna la gran cita dels aficionats als esports extrems  al Parc del Fòrum els dies 16 i 17 de juny amb l’Imagine Extreme Barcelona. Dues jornades d’exhibicions d’alguns dels millors representants de cada especialitat i activitats paral·leles com discjòquei, platja, zona d’aigües, grafit, etc. Es realitzaran competicions de: bicicròs, escúter, longboard, in line, monopatí articulat, monopatí, wake i MTB i estaran presents els millors conductors del món de cada especialitat i categoria.

PDF dels horaris i programa del festival

Més informació i inscripcions al web del festival

34è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Petanca

Dissabte i diumenge, a partir de les 8 h, a les pistes de petanca Magòria (c. Moianès, 1).

 

La 34a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (IX Open), tindrà lloc els dies 16 i 17 de juny a Magòria (Barcelona). HI participen seleccions procedents de països com França, Tunis, Algèria, Mònaco, Holanda, Bèlgica, Turquia i Alemanya. Aquest 2018 també s’ha arribat al màxim d’inscripcions en categoria masculina amb 128 tripletes i 48 tripletes en la femenina.

Més informació al web de la Federació Catalana de Petanca

31a Marxa Gràcia-Montserrat

Dissabte, a les 17 h, amb sortida des de la plaça Vila de Gràcia (a partir de 25 €)

 

La Marxa Gràcia-Montserrat és una caminada de resistència, inclosa en el Circuit Català de Curses de Resistència de la FEEC, amb un itinerari que descobreix racons de gran bellesa i recorre paratges emblemàtics, malgrat la pressió urbanística. La UEC de Gràcia concep aquesta activitat com una excursió nocturna i de marcat caire social, sense perdre el caràcter d’excursionisme tècnic. Comença a l’antiga Vila de Gràcia, i acaba a Montserrat, un indret tradicional de l’excursionisme català, i aconsegueix la unió de dos punts emblemàtics del nostre territori. L’itinerari té un recorregut d’uns 62,6 km, 4.668 m de desnivell total, 10 controls, la majoria amb avituallament, tot i que també hi ha la possibilitat de fer una caminada més curta començant al Papiol.

Més informació al web de la marxa