Xavi Hernándezentrenador del FC Barcelona, ha parlat en roda de premsa abans del duel contra el Granada a la Lliga. Ha estat marcada per la sortida de Coutinho a l’Aston Villa, els elogis a Ferran Jutglà, la recuperació de jugadors com Ansu Fati i la possible inscripció de Ferran Torres a la competició. A continuació, destaquem les 10 frases més rellevants de la roda de premsa de Xavi Hernández.

Els titulars de Xavi Hernández

  1. “Estem millorant, ens han anat bé les victòries. Tres punts per arribar a Champions i esperar que els altres fallin per remuntar posicions”.
  2. Ansu Fati està molt bé. Hi ha dubtes que demà pugui jugar alguns minuts, però en principi no estarà disponible per a demà, però sí per a la Supercopa. És una notícia espectacular. Ha d’estar al 100 % i no volem córrer cap risc. Preferim reservar-lo demà per a la Supercopa“.
  3. “Avui Ferran Torres ha tornat a donar positiu i no estarà disponible per jugar a Granada. El Mateu Alemany està treballant per poder inscriure’l. Depèn del límit salarial i d’alguna sortida”.
  4. “Diu molt de Coutinho que hagi volgut marxar. També s’ha abaixat el sou. Vol triomfar i vol jugar. D’Umtiti, veurem què passa, jo estic encantat, no en tinc cap queixa”.
  5. “Decidirem aviat que Gavi i Nico tinguin fitxa del primer equip. Gavi és internacional i titular amb Espanya. No té sentit que jugui al filial. Nico acabarà sent internacional. El tema d’Abde, ja el veurem també. Hem de mirar el límit salarial.
  6. “Del Robert Moreno en tinc molt bon record. Vam guanyar-ho tot. Luis Enrique és una de les referències meves com a entrenador. Moltes coses que aplico són del Luis. I molt agraït amb el Robert, ens van ajudar molt i vam crear un ambient bo. Vam guanyar un triplet fantàstic. Robert és molt bon entrenador, molt futboler”.
  7. “Quan guanyes ets més feliç, et veus més guapo i els jugadors són més feliços. Ens fa creure més. Ens va molt bé guanyar”.
  8. “A mi m’agradaria que Collado jugués sempre. Té molt de talent, la pena ha estat no poder comptar amb ell perquè ens hauria ajudat molt. Era espectacular als entrenaments. Me n’alegro per ell, s’ho mereix i ha patit. L’objectiu és que torni al juny i que ens pugui ajudar”.
  9. “L’únic rival que ha estat millor que nosaltres ha estat el Bayern. Hem competit amb tots. I ho farem també contra el Madrid“.
  10. Ferran Jutglà ens dona moltes coses. És un jugador molt madur. Entén el joc, no només en els gols. Ara mateix és una meravella per a l’equip, és espectacular el rendiment de Ferran”.