El criminal de guerra bosnianocroat beu verí i mor després a l’hospital. A Twitter es converteix en TT i el vídeo del suïcidi es fa viral a les xarxes socials que en deshumanitzen la defunció.

L’Àlex Solà ens porta unes tendències ben variades. La primera, una mica macabre, és la mort de Slobodan Praljak, criminal de guerra, que va ingerir verí després d’escoltar el seu veredicte durant el judici al Tribunal de la Haia. No obstant, la xarxa fa mofa de la seva acció.

D’altra banda, el color groc encara és polèmic, perquè la Junta Electoral ha prohibit il·luminar les fonts públiques amb aquest color i tampoc no es pot portar llaç groc si ets membre de les meses electorals. Xavier García Albiol ho celebra. I des del PP es vol propulsar la prohibició dels anonimats a Twitter per evitar injúries i calúmnies a les xarxes socials, però això no agrada molts tuitaires, que troben que hi ha una doble moral.

Toni Albà també té protagonisme, però no és ni a la televisió ni al teatre, sinó que ha estat citat per declarar acusat d’injúries per unes piulades en contra de la magistrada de l’Audiència Nacional Carmen Lamela i de Mariano Rajoy. Alguns tuitaires proposen que Albà vagi vestit de Felip VI a declarar perquè, inicialment, es va creure que l’imputaven pel pregó alternatiu de les Festes de la Mercè de 2016, en què imitava Felip V.