El Toni Noguera ens porta les tendències de la jornada. Les restriccions de circulació que seran vigents a la ciutat a partir de l’1 de desembre no agraden a tothom. Molts usuaris mostren la seva preocupació a través de les xarxes socials.

Un altre tema ben diferent, però no menys polèmic, és el desafiament de Xavier García Albiol a Twitter, que demana fer un cara a cara amb Puigdemont a Brussel·les i són molts els tuitaires que titllen de barroera la piulada. També en clau política, Albert Rivera va ensenyar un llibre per a nens on havia una imatge dels Països Catalans per fer-lo servir com a prova de l’adoctrinament escolar. No obstant això, l’usuari @joanms314  va desmentir-ho, ja que el llibre era un mapa de l’enciclopèdia del Club Super3.

Per altra banda, el que també és condemnat a les xarxes és la suspensió cautelar de l’entrada a presó dels assaltants a la Blanquerna, així com també la campanya contra el masclisme a la ciutat de Zamora. Allà, l’Ajuntament ha tingut la idea de penjar cartells contra la violència de gènere, en què es reprodueixen acudits ofensius per a les dones. En clau esportiva, Ter Stegen s’ha convertit en tema del moment mundial després de la seva brillant actuació en l’empat a zero del Barça al camp de la Juventus de Torí.