Cospedal afirma en una piulada que la conversa fou estranya i que no la van voler deixar parlar en anglès, per tant no se’n va refiar de qui la trucava i va decidir penjar el telèfon.

Quines són les tendències de la jornada? El Toni Noguera ens porta el més recent i calent a Twitter. María Dolores de Cospedal es converteix en víctima d’una broma telefònica per part d’una agència d’informació russa que es va fer passar pel ministre de Defensa de Letònia i a les xarxes socials s’ho han pres amb molt humor. Com també ha estat comentada entre rialles la fotografia que els membres del govern van penjar un nou web per comunicar les seves actuacions i, en el qual, apareixia Santi Vila retallat, però en canvi hi surten les seves cames.

Una tendència més seriosa ha estat la filtració que l’imam de Ripoll havia estat confident del CNI i ha provocat que el president Carles Puigdemont fes un tuit criticant l’actuació del servei d’intel·ligència. Per altra banda, TVE ha cancel·lat el programa de Carlos Herrera per la seva baixa audiència i els tuitaires posen el crit al cel per la  gran xifra de diners en concepte d’indemnització  que cobrarà el presentador. També, el Toni ens comenta l’últim single que ho està petant al YouTube, de Luis Fonsi, que compta amb la col·laboració de la cantant nord-americana Demi Lovato.