Llibrets, hamburgueses i broquetes de pollastre especiades són la marca de la casa d’aquesta polleria que s’adapta als gustos variats del consumidors, que demanen propostes imaginatives.

L’Elisenda Mompart és un remolí d’energia i creativitat. La seva parada, Ous i Aviram Camèlia, conserva el nom de la seva mare, que va engegar el negoci el 1969, any d’obertura del mercat. Els elaborats són el seu producte estrella, especialment els llibrets de pollastre, que fa de forma manual i amb ingredients naturals perquè ara la gent busca una alimentació sana. Arriba a fer-ne uns 100 els divendres i dissabtes. Explica que aquests productes els diferencien dels supermercats i aquesta especialització és la batalla que poden guanyar.

Futur amb optimisme

Com la resta de paradistes. l’Elisenda espera amb il·lusió el futur, amb la nova imatge del Mercat de la Vall d’Hebron prevista per al tercer trimestre de l’any, que inclourà un supermercat al soterrani i un hort urbà a la coberta. Unes millores que, afirma, portaran més gent jove al mercat .

 

Escolta l’entrevista feta a l’Elisenda Mompart a ‘El matí de Barcelona