Fa just un any que la Lídia Benavides i el seu marit van agafar el traspàs d’una de les oueries més emblemàtiques del Mercat de Santa Caterina, un negoci en què el producte té molta rotació (buiden els aparadors uns tres o quatre cops per setmana) i es caracteritza per la seva frescor i el manteniment d’una temperatura constant que mantingui intactes totes les seves característiques.
Són especialistes en ous ecològics de gallina, ànec, guatlla i quan és temporada d’oca i emú. També tenen ous amb gust de trufa.
el més vist
Alarma veïnal a Sant Andreu pels danys a cases històriques del carrer de Coroleu per unes obres
Febre vegana a Gràcia: llargues cues per aconseguir un kebab gratis
Pluja a les capçaleres: la cara sud dels Pirineus, beneficiada per l’episodi dels pròxims dies
Noves imatges virtuals de com quedarà el nou Camp Nou per dins: un canvi significatiu
Els 5 autors que han marcat tendència aquest Sant Jordi 2024: Quins han estat els més venuts?
el més vist
Alarma veïnal a Sant Andreu pels danys a cases històriques del carrer de Coroleu per unes obres
Febre vegana a Gràcia: llargues cues per aconseguir un kebab gratis
Pluja a les capçaleres: la cara sud dels Pirineus, beneficiada per l’episodi dels pròxims dies
Noves imatges virtuals de com quedarà el nou Camp Nou per dins: un canvi significatiu
Els 5 autors que han marcat tendència aquest Sant Jordi 2024: Quins han estat els més venuts?