Imatge de Sant Andreu

Analitzem a fons la nova iniciativa del consistori per donar resposta a l’accés a l’habitatge: els pisos contenidor. Parlem també del nou govern d’Esquerra Republicana, el govern d’impuls o govern a l’ombra i sabrem què en pensa Elisenda Alemany de les paraules de la líder de Cs, Lorena Roldan, que assegura que la gent de Barcelona té por de sortir al carrer perquè “hi ha persones amb catanes”.


Alemany qualifica de ‘lamentables’ les paraules de Roldan

Alemany qualifica de ‘lamentables’ les paraules de la líder de Cs, Lorena Roldan, en què afirma que a Barcelona hi ha persones amb catanes a plena llum del dia. La regidora Elisenda Alemany explica que el seu ‘Govern d’impuls‘ vol ser l’estandart de la seva oposició propositiva, pròpia d’una formació política que va guanyar les eleccions. Alemany afirma que Barcelona ha de liderar una resposta institucional a la sentència del procés.


Pisos contenidor, un pedaç o una solució?

Els pisos contenidor ha estat l’última aposta de l’Ajuntament per donar una resposta ràpida i eficaç a un tema d’importància màxima: l’accés a l’habitatge. Però, es tracta d’una mesura només per sortir del pas? O és realment una solució?

En parlem amb:

     • Tonet Font, responsable d’habitatges Aprop
     • David Juárez, arquitecte d’Estudi Straddle3 i encarregat del projecte
     • Santi Mas de Xaxàs, portaveu de la PAH Barcelona
     • Martí Cusó, membre de l’espai social La Negreta del Gòtic

     


Xarxes

Toni Noguera ens explica com han reaccionat les xarxes a l’actualitat del cap de setmana.


Esports

El nostre company de betevé esports Carles Alcoyent parla de les victòries del Barça i l’Espanyol i de la coronació de la selecció espanyola de bàsquet com a campiona del món.


Barcelona Plató

Parlem del festival de Sant Sebastià que celebra la seva 67a edició. Tot i això, i més, ens ho explica Roger Granel.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: