Les xarxes bullen amb missatges a favor i en contra de la decisió d’Anna Gabriel de no presentar-se al Suprem. També hi ha hagut debat al voltant de la llibertat d’expressió, arran de la condemna a tres anys i mig de presó per al raper mallorquí Valtonyc per les seves lletres contra la monarquia.

Anna Gabriel és la protagonista del més destacat a les xarxes socials que, com cada dia, ens porta l’Àlex Solà. La decisió de l’exdiputada de la CUP de quedar-se a Suïssa i de no comparèixer a declarar al Tribunal Suprem ha estat rebuda amb una allau de crítiques per part del sector espanyolista. En canvi, altres usuaris han justificat la decisió de Gabriel com a estratègia per posar en evidència el funcionament de la justícia espanyola, que posen en dubte.

Entre les altres qüestions més comentades a les xarxes també hi ha les declaracions d’Álvaro Pérez, “El bigotes”, sobre la seva relació amb Mariano Rajoy i el marit de María Dolores de Cospedal. Així com la sentència que ha condemnat a tres anys i mig de presó el raper mallorquí Valtonyc per algunes lletres contra la monarquia espanyola.

Escolta-ho aquí: