Ple municipal d'octubre

El ple aprova els pressupostos

El Ple de l’Ajuntament aprovarà avui el pressupost municipal per al 2020 amb un suport amplíssim. Hi votaran a favor 33 dels 41 regidors del consistori, la majoria més àmplia que ha avalat mai uns comptes. La votació tirarà endavant gràcies a l’acord dels comuns i el PSC amb Esquerra i Junts per Catalunya, que hi ha garantit el seu suport, malgrat la crisi de govern a la Generalitat. En parlem amb Jordi Castellana, regidor d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona


Acave

L’Organització Mundial de la Salut ha declarat l’emergència global per l’expansió del coronavirus de la Xina. De moment, però, no restringeix els desplaçaments ni el transport de mercaderies. Diverses companyies aèries, com Ibèria, British Airways, American Airlines, Lufthansa, Swiss Air o Austrian Airlines, han suspès els vols a la Xina continental. parlem amb Martí Sarrate, president de l’Associació Empresarial d’Agències de Viatges (ACAVE)


Podcast

Els “Hashtags” de la setmana, condensats en 20 minuts. L’epidèmia de la grip, les màfies dels pisos turístics il·legals, la protecció de les menors no acompanyades i el debat sobre l’Hermitage a Barcelona, entre el més destacat d’aquesta setmana.


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb l’Albert Puyuelo.


Esports

El Carles Alcoyent ens parla de la victòria del Barça contra el Leganés a la Copa.


L’Ambigú

L’Andreu Rami ens recomana ‘La importància de ser Frank’, de la companyia La Brutal, dirigida per David Selvas.


Barcelona Plató

El Roger Granel ens fa un resum de l’actualitat audiovisual de la setmana.


Els Impros

Acabem la setmana de bon humor, amb els Impro Acatomba.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: