Imatge de la Vall d'Hebron

Veïns i veïnes de barris de Barcelona, preocupats per la brutícia dels seus carrers, fan arribar aquest dimarts les seves demandes al futur alcalde de la ciutat, al ‘Hashtag Barcelona‘ especial 26-M. La iniciativa d’Arrels Fundació per fer arribar la problemàtica del sensellarisme als candidats i les protestes de més famílies sense places a P-3 i als Instituts públics són també altres qüestions destacades a ‘El matí de Barcelona‘.


Especial 26-M: una ciutat més neta

La manca de contenidors, l’incivisme, les defecacions de gossos al carrer… Barcelona és una ciutat prou neta? Què reclamen els veïns i veïnes dels barris amb més problemes de brutícia al futur alcalde de la ciutat? En parlem amb:


Manca de places, també als instituts

Al districte de Sant Andreu, més d’una setantena de nens i nenes no han obtingut plaça a cap dels dos instituts adscrits a la seva escola, el Doctor Puigverd i Martí Pous. Les famílies, igual que les que s’han quedat sense plaça a P3, reclamen solucions al Consorci d’Educació de Barcelona. En parlem amb Júlia Estela, de les famílies afectades de Sant Andreu.


El vot invisible dels sensesostre

Arrels Fundació farà arribar als candidats les propostes de persones sense llar de cara a les eleccions del 26 de maig, a través de la iniciativa a Twitter #votinvisible. En parlem amb Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació.


L’actualitat a les xarxes

La interrupció d’un activista en el debat de candidats a l’alcaldia de Barcelona sobre habitatge ha generat una allau de comentaris a les xarxes socials. Com també ha estat protagonista Ronaldinho, demanant el vot pel candidat del PP a l’Ajuntament de Castelldefels. El regal sexista que han rebut unes campiones d’squash i la venjança d’uns seguidors insatisfets de ‘Joc de trons’ són altres qüestions que ens comenta en el seu repàs l’Albert Puyuelo.


Gimcana cultural

La Bea Rodríguez ens proposa la jornada de portes obertes de la Fàbrica Lehman d’aquest diumenge 26 de maig i la primera edició del festival De Buena Planta, que tindrà lloc divendres i dissabte als jardins de La Central del Raval, entre d’altres propostes per als pròxims dies.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: