Expedient a Idealista

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha obert un expedient sancionador contra set empreses immobiliàries, entre les quals es troba el portal Idealista. L’organisme sospita que podrien haver coordinat els preus a través de programes informàtics de gestió i d’algoritmes de cerca. En parlem amb Rodrigo Martínez, membre del Sindicat de Llogaters i Llogateres de Barcelona:


Incidències a la Línia 3 del metro

Aquest divendres al matí, el servei de metro torna a estar interromput a la Línia 3, entre Maria Cristina i Sants Estació, en els dos sentits de la marxa. El motiu és l’avaria d’un tren a l’altura de les Corts i es preveu que la interrupció duri més d’una hora. TMB ha habilitat un servei alternatiu amb autobús per als usuaris afectats. Justament, aquest dijous, una altra incidència, en aquest cas per causes alienes a TMB, ja va deixar interromput el servei de la Línia 3 entre Zona Universitària i Sants durant més d’una hora. En parlem amb Mònica Benito, secretària general de CCOO-Metro i membre del comitè d’empresa:


Podcast

Els ‘Hashtags’ de la setmana, condensats en 20 minuts. Aquesta setmana, hem parlat de les denúncies de racisme contra la comunitat xinesa pel coronavirus, de les reivindicacions del món rural, de l’ofensiva contra les motos a les voreres i de les dificultats per alguns negocis o establiments per subsistir a la ciutat:


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb l’Albert Puyuelo:


Esports

El Carles Alcoyent ens porta tots els detalls de la presentació de Braithwaite pel Barça i de la prèvia esportiva del cap de setmana:


L’Ambigú

L’Enric Cambray recomana ‘Sacarina’, de Davide Carnevali, al Maldà Teatre:


Barcelona Plató

L’actualitat del sector audiovisual de Barcelona, amb el Roger Granel:


Els Impros

Acabem la setmana de bon humor, amb els Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: